Navigace

Výběr jazyka

  • Česky
  • Deutsch
  • English

Obsah

GDPR

 

 

Prohlášení o ochraně soukromí

 

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (General Data Protection Regulation neboli GDPR) účinné od 25. 5. 2018 má za cíl hájit práva (především) občanů Evropské unie proti neoprávněnému nakládání s jejich osobními údaji.  

 

 

Možnost stažení celého znění dokumentu ZDE.

 

 

 

UDĚLENÍ KONKLUDENTNÍHO SOUHLASU

Vstupem na akci pořádanou Základní uměleckou školou Václava Vačkáře Zbiroh (Muchova 554, 338 08 Zbiroh, IČ 70997268, tel.: 606 021 090, e-mail: zus@zbiroh.cz) uděluji souhlas v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. a čl. 7 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679

 

ZUŠ zpracovává uvedené osobní údaje
- fotografie a videozáznam za účelem zachycení průběhu akce, sloužící jako prezentace školy a města na webových stránkách www.zuszbiroh.cz a oficiální FB stránce školy https://www.facebook.com/ZUSZBIROH.

Tento souhlas mohu kdykoliv odvolat pomocí datové schránky, poštou (elektronickým podpisem) nebo osobní návštěvou v kanceláři ředitele ZUŠ. Tyto údaje budou využívány výhradně k danému účelu a nebudou předávány jiným správcům, kromě společnosti, která spravuje naše webové stránky (Galileo Corporation s.r.o. – provozovatel a správce webových stránek) a v měsíčníku Zbirožsko.

 

Osobní údaje budou zpracovávány v souladu s platnou legislativou.

V případě Vaší nespokojenosti s ochranou osobních údajů se můžete také obrátit se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, web: www.uoou.cz.